Leveranstid:


Normal leveranstid: Vi skickar varorna från oss inom 3-6 arbetsdagar räknat från dag för beställning

Vi använder DHL för leverans av beställda varor, som DHL aviserar via sms.

Betalsätt:

Betalning med Payson. Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss med VISA, MasterCard eller internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank). Läs mer om Payson här: www.payson.se

Frakt och fraktkostnad:

Vi skickar till följande länder utöver Sverige:

Danmark, Finland, Norge, Tyskland och Nederländerna

Faktkostnad inom Sverige är 59 kr

Fraktkostnad utanför Sverige är 150 kr.

 

Skador på leveransen:
Om du vid mottagandet av ditt paket hos ombudet upptäcker att försändelsen är synligt transportskadad bör detta reklameras direkt till paketombudet. 
Om du vid uppackning upptäcker att innehållet är skadat, hör av dig till oss euro-clogs@telia.com

 

Ångerrätt /Öppet köp

Du ska alltid känna dig säker när du handlar hos, Euro Clogs AB.

Vi erbjuder 14 dagars ångerrätt av en vara i samma skick som när du fick varan.

Ångerrätt börjar räknas från dagen du tog emot varan och du får själv stå för returfrakten. Vid byte står du även för frakten för den nya sändningen. Vänligen kontakta oss först om du vill skicka tillbaka din vara inom tiden för öppet köp. Varan ska sedan returneras till oss inom 14 dagar, och återbetalning sker inom 7 dagar efter att vi mottagit och godkänt returen.  

Du ansvarar för att varorna kommer fram i bra skick till oss. Packa därför gärna varorna noggrant så att de inte skadas och skicka med en spårbar försändelse. 

Reklamation, Garanti
Vi kör enligt konsumentköplagen när det gäller reklamationsrätt och garanti. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten och gäller till exempel inte skador som orsakas av normalt slitage eller om skadan inträffar när man tappar det på golvet.

Om en vara är felaktig ska kund anmälla den till Euro-clogs AB inom några dagar samtidig som returnera varan. Vid mottagande bör kunden noggrant undersöka varan för att förvissa sig om att de är felfria och fungerar som de ska. Vid reklamation kontakta oss på Euro-clogs AB och ange orsak till reklamationen, för att vi kan komma överens om ersättningsleverans eller återbetalning.

Totalsumma:
    Till kassan